Kebakaran Israel Bala Daripada Allah – Imam Kanada

Kebakaran Israel Bala Daripada Allah – Imam Kanada

padan muka kan?

OTTAWA: Seorang imam di Kanada berharap kebakaran yang berlaku di Israel akan membakar seluruh tanah jajahan rejim Zionis sebagai balasan terhadap penindasan ke atas penduduk Palestin.
Mazin Abdul Adhim, seorang imam terkemuka berketurunan Iraq yang kini berada di London, Ontario, menerusi kenyataan dalam laman Facebook berkata, bencana itu juga merupakan balasan terhadap Israel kerana cuba mengharamkan azan di seluruh kawasan yang diceroboh.
Malah kata beliau, kebakaran yang merebak dengan cepat disebabkan angin kencang mungkin dilihat sebagai satu kebetulan tetapi beliau percaya bala tersebut diturunkan oleh Allah.
“Menarik apabila melihat kelemahan rejim Zionis dan mereka terpaksa bergantung kepada bantuan negara luar untuk menyelamatkan diri.
“Mereka tidak mengawal dunia, apatah lagi mengawal tanah kecil yang diberikan kepada mereka secara percuma oleh British selepas Perang Dunia Pertama.
“Tanpa boneka (negara sekutu) yang melindungi mereka serta kewangan yang disalurkan daripada AS, Israel tidak mampu bertahan walaupun untuk tempoh seminggu.
“Semoga Alla meningkatkan lagi tiupan angin untuk merebakkan lagi kebakaran sehingga tanah jajahan Israel hangus sebagai balasan merampas tanah penduduk asal di Al-Aqsa dan kawasan sekitarnya,” tulis Mazin.
Kebakaran besar di Israel berlanjutan sejak empat hari lalu menyebabkan puluh ribu pendatang haram Yahudi terpaksa menyelamatkan diri.
Rejim Zionis juga terpaksa merayu bantuan antarabangsa untuk memadamkan kebakaran tersebut yang sukar dikekang secara bersendirian.

Major fire burning out of control ☝🎉💃☝ #IsraelBurning 🇮🇱 O Allah burn all Israel as burn our Mosques#اسرائيل_تحترقpic.twitter.com/7IyXhZVGrq— AMY_ (❤أحبك ربي❤) (@AMY_Go1) November 23, 2016Follow

مشاري راشد العفاسي
✔@Alafasy

كل التوفيق للحرائق #إسرائيل_تحترق
7:36 AM – 24 Nov 2016

20,45120,451 Retweets
17,29617,296 likes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *