MENGEJUTKAN !!! TERNYATA SELAMA INI CHINA TELAH MENYEMBUNYIKAN CARA EFEKTIF DALAM MENINGKATKAN FUNGSI SISTEM KEKEBALAN TUBUH HANYA DALAM 15 SAAT ((BANTU SHARE))

MENGEJUTKAN !!! TERNYATA SELAMA INI CHINA TELAH MENYEMBUNYIKAN CARA EFEKTIF DALAM MENINGKATKAN FUNGSI SISTEM KEKEBALAN TUBUH HANYA DALAM 15 SAAT ((BANTU SHARE))

Semak teknik ini mudah yang disembunyikan oleh pakar terapi Cina yang popular dari Moscow – Profesor Dr. Sergey Bubnovsky. Doktor terkenal khusus dalam Kinesiotherapy tuntutan hide bahawa teknik ini mudah mampu menstabilkan fungsi sistem imun anda dalam masa kurang daripada 15 saat!

Menurut Dr. Bubnovsky, untuk memulihkan segera imun anda perlu melakukan perkara yang berikut: Apabila anda pulang ke rumah dari kerja dan anda akhirnya boleh berehat, tuangkan dalam mangkuk yang besar sejuk, hampir ais air dalam tab mandi. Jangan gunakan air panas pada bila-bila masa. Selepas itu, dapatkan dalam tab mandi dan keran berkaki ayam dalam air sejuk sehingga 15 saat. Jangan ragu untuk menari apabila anda berada di dalam air.

Seterusnya, daripada air beku dan kering menggunakan tuala kasar untuk mengeringkan kaki anda dan tidak lama lagi selepas ia memakai sepasang stoking bulu.
Ini adalah idea yang terbaik untuk melakukan kaedah ini setiap malam sebelum tidur dan anda akan melihat kesan positif selepas beberapa hari. Dalam kes anda mempunyai batuk atau sejuk, anda boleh melakukan prosedur ini beberapa kali sehari (setiap empat jam). Anda tidak perlu bimbang tentang mendapatkan sicker kerana teknik ini akan membuat anda lebih kuat-kurangnya itulah apa yang doktor katakan Bubnovsky.

Via Laman Resipi Sihat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *